Viihtyisät ja tilavat sviitit ja Superiorhuoneet tuovat ripauksen luksusta lomaan

Tilavat saunalliset sviittimme sekä hiljakkoin valmistuneet Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetaloissa kylpylän päärakennuksen välittömässä läheisyydessä. Sviitit soveltuvat erinomaisesti pariskunnille, perheille ja vaikka pieniin yrityspalavereihin. Superiorhuoneissa viihdytte kahdestaan vaikka pidemmänkin aikaa.

Sviitti

+ lisävuode

46 m2

Sviitit sijaitsevat ensimmäisessä rinnetalossa. Niissä on tilava oleskeluhuone, makuuhuone, kylpyhuone ja oma sauna. Sviiteissä yövyt mukavasti - makuuhuoneessa on parivuode ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva tai lisävuode. Tarvittaessa toimitamme myös toisen lisävuoteen tai pinnasängyn.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, mikro, minibaari, cd-soitin, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit, tossut sekä maksuton Wi-fi yhteys.

Katso 360° kuva yhdestä sviiteistämme

190EUR

Superiorhuoneet

King size vuode 180 cm

24

m2

2017 - 2018 valmistuneet Superiorhuoneet sijaitsevat rinnetalossa. Viihtyisissä ja tilavissa 24 m2 huoneissa on myös oma parveke järvinäkymällä. Superiorhuoneessa yövyt mukavasti king size koon (180 cm) parivuoteessa.

Huonevarusteluun kuuluu vedenkeitin, minibaari, taulu-tv, hiustenkuivain, puhelin, kylpytakit sekä maksuton Wi-fi yhteys.

165 EUR

Tiedustelut ja varaukset

Myyntipalvelu

030 608 40
(ma-pe klo 8-16.00)