Kasvohoidot

Kauneutta ja hyvää oloa

Ammattitaitoisessa kasvohoidossa nautit tehokkaista hoidoista ja yksilöllisestä palvelusta. Samalla rentoudut ja hyvä olosi näkyy varmasti kasvoillakin! Varaa siis omasi laadukkaista SOTHYS-hoidoistamme!

Kasvo-/Silmänympäryshoidot

SOTHYS Énergisante – Energisoiva kasvohoito
75min
110€
Kirkastaa ja antaa elinvoimaa, kaikenikäisille. Kasvojen pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, seerumi, pitkä rentouttava Digi-Esthetique-hieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, energisoiva kaksoisnaamio ja loppuvoide.
SOTHYS Hydradvance – Kosteuttava kasvohoito
75min
110€
Tehokkaasti kosteuttava hoito, sopii kaikille ihotyypeille. Kasvojen pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, kosteuttava naamio, seerumi, rentouttava Digi-Esthetique-hieronta ja loppuvoide.
SOTHYS Collagéne Hyaluronique – Kiinteyttävä kasvohoito
75min
110€
Anti-ageing hoitolinjat ikääntymisen eri asteille. Kasvojen pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, seerumi, kasvojen alueen rentouttava Digi-Esthetique-hieronta, kasvonaamio ja loppuvoide.
SOTHYS Täydellinen kasvohoito
90min
95€
Kasvojen pinta- ja syväpuhdistus, höyrytys, kuorinta, naamio, pitkä rentouttava hieronta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ja loppuvoiteet. Hoito tehdään ihontyypin mukaisilla tuotteilla.
SOTHYS I´Eau thermale Spa – Rauhoittava kasvohoito
60min
79€
Ihon ärsytyksiä rauhoittava hoito, herkälle iholle. Pehmittävä puhdistusnaamio, seerumi, kasvojen alueen hieronta ja loppuvoide. Hoidossa käytetään viilentäviä hierontalusikoita.
SOTHYS HOMME – miesten erikoiskasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella
90min
98€
Rentouttava ja energisoiva kasvohoito, joka on suunniteltu erityisesti miehen ihon tarpeiden mukaan. Puhdistus, höyrytys, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio ja hoitovoide sekä mekaaninen ihonpuhdistus. Lisäksi hoitoon kuuluu rentouttava, hiuspohjaa aktivoivalla hiusvedellä tehty pään hieronta.
SOTHYS HOMME – miesten erikoiskasvohoito
60min
79€
Rentouttava ja energisoiva kasvohoito, joka on suunniteltu erityisesti miehen ihon tarpeiden mukaan. Puhdistus, höyrytys, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio ja hoitovoide. Lisäksi hoitoon kuuluu rentouttava, hiuspohjaa aktivoivalla hiusvedellä tehty pään hieronta.
SOTHYS silmänympäryshoito
45min
59€
Täydellinen yhdistelmä tehoaineita sekä sormin että erityisten viileiden posliinilusikoiden kanssa tehty hieronta häivyttää väsymyksen merkit! Hoito vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja tasoittaa juonteita.
SOTHYS silmänympäryshoito toteutettuna kasvohoidon yhteydessä
39€
Ripsien kestotaivutus
60min
77€
Ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Omat luonnolliset ripset näyttävät pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä (ilman mitään liimaa tai irto-osia)
Ripsien värjäys ja kestotaivutus
75min
83€
Ripsien värjäys ja kestotaivutus sekä kulmien värjäys ja muotoilu
90min
89€
Ripsien kestovärjäys/kasvohoidon yhteydessä
22€/12€
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä muotoilu/kasvohoidon yhteydessä
25€/15€
Kulmien muotoilu/kasvohoidon yhteydessä
16€/9€
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys/kasvohoidon yhteydessä
22€/12€

Tiedustelut ja hoitovaraukset

Myyntipalvelu
p. 030 608 40
(ma-pe klo 8-16.00)