Terassit ja Sporttibaari

Rantabaari Adalmiinan Helmi ja Sporttibaari Zacharias ovat nimetty Zacharias Topeliuksen ja hänen prinsesssa Adalmiinasta kirjoittamansa sadun mukaisesti.

Adalmiinan Helmi

Adalmiinan Helmi toi prinsessalle sadussa kauneutta, rikkautta ja viisautta! Samoin käy Päiväkummun rannassa sijaitsevan rantabaarin asiakkaille!

Uimaranta ja venelaituri ovat vieressä,  voiko tämän parempaa sijantia rantabaarille ollakkaan?! Rantabaarin valikoimaan kuuluu pienet snacksit sekä virvokkeet, ja huurteinen maistuu varmasti hyvältä Adalmiinan Helmen terassilla.

Adalmiinan Helmi avataan kesäkaudeksi jälleen juhannusaatosta eteenpäin aina 5.8. asti.

Aukioloajat:

Ma –to klo 12 – 20
Pe - la klo 12 – 21
Su klo 12 – 18

Tervetuloa!

Kanervan Kattoterassi

Ravintola Kanervan suurella kattoterassilla paistattelet päivää, nautit lounasta tai päivällistä ja virvokkaita. Myös à la carte -annoksia on mahdollista tilata kattoterassille.

Katso 365-kuvaa kattoterassilta:  https://rawian.info/paivakumpu/terassi/index.html

Sporttibaari Zacharias

Rennossa ja hyväntuulisessa Sporttibaarissamme voi seurata urheilua kahdelta ruudulta tai ihailla upeita Lohjanjärven maisemia. Baarissa näkyvät mm. kaikki SM-liigan ottelut ja Eurosport Karaokea lauletaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.00-22.00.

Baarissa voi myös heittää tikkaa, lukea päivän lehtiä ja pelailla pelejä lautapeleistä jääkiekkopeliin. Juotavaa voi tilata aulabaarista ja ravintolasta.

Sporttibaari Z on avoinna joka päivä, tule seuraamaan jalkapallon MM-kisoja meille!

Tiedustelut ja pöytävaraukset

Ravintola
p. 030 608 4243
Ravintolapäällikkö
p. 030 608 4242
Myyntipalvelu
p. 030 608 40