Paras versio minusta! - viikonloppu Päiväkummussa 9. - 10.6.18

Olet kulkenut elämänmatkaasi tähän pisteeseen, jossa nyt olet. Olet ainakin hetkittäin tyytyväinen, mutta entä, jos elämällä olisi vielä jotain parempaa tarjottavana? Oletko kaikkea sitä, mitä voisit olla, vai voisitko olla jotain vielä enemmän? Eikö olisi ihanaa voida olla paras mahdollinen versio itsestäsi?

Tämä voimaannuttava valmennus tuo parhaan sinussa näkyväksi, sekä valaa uskoa ja rohkeutta elää aidommin omannäköistä elämääsi! Yhdessä monipuolisia harjoituksia tehden palautetaan mieliin unohtuneita lahjoja ja tuuletellaan jämähtäneitä ajatuksia. Saat kotiin viemiseksi nipun avaimia onnellisempaan elämään, sekä runsaasti iloa, innostusta ja voimaa! Tule mukaan ja tuo kanssasi vaikka puolisosi tai ystäväsi. Muuten tarvitset matkaan vain avoimen mielen, muistiinpanovälineet, värikyniä ja rennot vaatteet. 

Ohjelma 
La 9.6.

Klo 8.00-9.00 Aamiainen
Klo 9.00-18.00  Kuka luulen olevani vs. kuka oikeasti olen?
Tarinamme, Ajatukset, rakentavat ja rajoittavat Uskomukset, Tunteet & kehon Tuntemukset, Intuitio, Tietoisen muutoksen askeleet
klo 12.30 lounas noutopöydästä
klo 15.30 huoneisiin sisäänkirjautuminen, läsnäolokävely ja smoothiet/hedelmiä
Klo 18.00- 19.00 Päivällinen noutopöydästä 
Klo 19.00  - 20.45 Hemmottelua elämyskylpylässä 

Su 10.6.

Klo 7.30-8.00 Liikemeditaatio (sään salliessa ulkona)
Klo 8.00-9.00 Aamiainen
Klo 9.00-11.30 Kuka ja mitä haluan olla? Mikä on sydämeni toive?
Antaudutaan unelmoidaan isosti, maalaillaan sen mukainen tulevaisuus ja sallitaan hyvän tapahtua!
Klo 12 mennessä Yhteenveto ja lopetus
Hyvää kotimatkaa!

Hinta 214 eur/ hlö / 2hh
sis. majoituksen kahden hengen huoneessa, ohjelman ja ruokailut.
1 hengen huonelisä 34 €

Suo itsellesi lisähemmottelua, saavu jo pe 8.6. erikoishinnalla 45 € /hlö / 2hh sisältäen majoituksen kahden hengen huoneessa ja elämyskylpylän sekä kuntosalin käytön

Kurssin pitää henkinen valmentaja, puhuja ja kirjoittaja Kaija Solana, www.kaijasolana.com Kaija on intuitiivinen oman tien kulkija, joka rakastaa elämän opiskelua. Omia ajatuksiaan, kokemuksiaan ja oivalluksiaan hän jakaa laajasti blogeissa ja hän on myös kirjoittanut kirjan:Elämän virrassa – Miten elät linjassa muutosten kanssa. Kaija on kesä-Sammattilainen ja tuo mukanaan raikkaan tuulahduksen vuoristoilmaa Pohjois-Espanjasta, jossa nykyään asuu.

Varaukset myyntipalvelusta puh 030 608 40 tai sähköpostitse myynti@paivakumpu.fi