Töihin elämyskylpylään!

Kylpylähotelli Päiväkumpu on monipuolinen kylpylä- ja kuntoutuskeskus Lohjalla. Päiväkummussa voi majoittua kauniissa järvimaisemassa, rentoutua uudessa elämyskylpylässä ja nauttia monipuolisista hemmotteluhoidoista sekä ravintolan palveluista. Päiväkumpu on myös suosittu paikka erilaisille tapahtumille ja juhlille.

 

Kylpylähotelli Päiväkumpu sijaitsee Lohjanjärven rannalla 90 km:n päässä sekä Helsingistä että Turusta. Hotellissa on kattavat kylpylä- ja vapaa-ajanpalvelut, rantasauna ja suosittu tanssiravintola.

Päiväkumpu-hotellin ravintolassa tarjoillaan perinteisiä suomalaisia sekä kansainvälisiä ruokia. Siellä järjestetään live-musiikkitapahtumia, teema- ja karaokeiltoja. Päiväkumpu on tunnettu myös perhejuhlien mm. häiden ja syntymäpäivien pitopaikkana.

Nyt haemme tiimiimme TARJOILIJAA

Haemme asiakaslähtöisellä palveluasenteella varustettua, iloista, ahkeraa ja vastuuntuntoista, vankan ravintola-alan kokemuksen omaavaa tarjoilijaa.

Tarjoilijana hallitset monipuolisesti kokous, tilaus, á la carte tarjoilun ja baarityöskentelyn. Olet myyntihenkinen, sinulla on pilkettä silmäkulmassa kiireenkin keskellä, olet joustava sekä paineensietokykyinen, sinulla on hygienia- sekä anniskelupassi. Hallitset tarjoilun sujuvalla suomen kielellä sekä englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, ammattitaitoiset työtoverit sekä Solaris-konsernin henkilöstöedut.

Työ on vuorotyötä ja tehtävä kokoaikainen.

 
Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera 31.10.2018 mennessä ravintolapäällikkö Mia Saariolle sähköpostilla mia.saario@paivakumpu.fi tai postitse Mia Saario, Kylpylähotelli Päiväkumpu, Ylhäntie1, 09120 Karjalohja. Tiedustelut Mia Saario puh. 043 825 3767

 

 

 

 

Voit lähettää avoimen hakemuksen osastoillemme: 

Palvelupäällikko Mikko Flander mikko.flander@paivakumpu.fi

Kuntoutus-/kylpyläpäällikkö Minna Huikuri minna.huikuri(at)paivakumpu.fi

Ravintolapäällikkö Mia Saario mia.saario(at)paivakumpu.fi