Online varaus

NETTIVARAAMON OHJEET

Kaikki ONLINE -majoitusvaraukset sisältävät aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä lomaohjelmaa arkisin.

Internetin kautta voi varata huoneen / huoneiston aikaisintaan seuraavalle päivälle (huomiselle) ja siitä 180 vrk eteenpäin. Internet-varauksena voi varata korkeintaan 4 huonetta ja 8 hengelle.

Varauslomakkeen vuodemäärä tarkoittaa suurinta vuodemäärää, joka kyseisessä huoneessa / huoneistossa on mahdollinen. Oikea hinta ei löydy vuodemäärän mukaan, vaan teidän tulee valita se hintakuvaus, joka sopii teidän henkilömääräänne. Perheille on omat omat perhepakettihinnat.

Etukäteen maksetussa Internet-varauksessa varaaja suostuu varauspyynnön lähettäessä siihen, että varauksen arvo veloitetaan täysimääräisenä hänen tililtään/luottokortiltaan.

Mikäli internet-varausjärjestelmä ei voi tarjota huonetta toivomallesi ajanjaksolle, tarkista viimeinen varaustilanne hotellista!

Huone /huoneisto on käytettävissä tulopäivänä aikaisintaan klo 16, luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä.


Maksutapa

Maksu suoritetaan etukäteen maksetun internet-varauksen yhteydessä luottokortilla (Visa, Master Card) tai verkkopankin kautta (Nordea, Osuuspankki, Sampo). Varaus on voimassa vasta, kun se on maksettu.


Peruutukset / varausten muutokset

Mikäli haluat peruuttaa tai muuttaa ennakkoon maksamaasi huonevarausta, ota yhteys hotelliin. Huonevarauksen voi peruuttaa vähennettynä toimistomaksulla (8 €) viimeistään tuloa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Tämän jälkeen peruutetusta huonevarauksesta veloitamme huonehinnan. Useampien öiden tai lisäpalvelullisten varausten peruutus tulee tehdä edelliseen päivään klo 12 mennessä, tämän jälkeen peruutusmaksu on 50 % varauksen arvosta.

Jos asiakas ei saavu hotelliin eikä ole peruuttanut huonetta, hotellilla on oikeus veloittaa vuorokauden hinta.