SOLARIS-BONUSJÄRJESTELMÄ

Rekisteröidy (luo oma Solaris-bonustili) ja kirjaudu Solaris-etutilille! Saat rahanarvoisia etuja Solaris Kylpylöissä!
Bonus-järjestelmää voi käyttää hyväksi vain nettivaraamon kautta varatessa. Tällöin myös varaus tulee maksaa varauksen yhteydessä.

Rekisteröitymällä Solaris Kylpylät -nettisivustolle (esim. www.paivakumpu.fi -sivustolla) voit liittyä Solaris bonus -ohjelmaan. Siihen voivat osallistua kahdeksantoista (18) vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite. Yksi henkilö voi rekisteröityä vain kerran ja avata vain yhden tilin.

Kun rekisteröidyt ja avaat Solaris BONUS -tilin saat rekisteröitymis- ja tilinavausetuna 20 euron kertaluontoisen bonuksen. Tämän bonuksen voit käyttää heti ensimmäisen varauksen yhteydessä tai voit jättää sen bonus-tilillesi myöhempää käyttöä varten.

Kertaluontoisen bonuksen lisäksi saat aina seuraavista varauksista 10 % bonuksen myöhempää käyttöä varten. Bonus kertyy omalle tilillesi. Voit käyttää ansaitut bonukset seuraavaan lomavaraukseesi. Bonus - eurojen saaminen hyväksyttävästä varauksesta edellyttää, että olet kirjautunut sivustoon ennen varauksen tekemistä.

Bonus-tilin avulla saat monia etuja, jotka helpottavat varaamista. Varausprosessi on nopeampaa, sillä jatkossa varaustietosi syötetään automaattisesti varaukseen. Bonus-tilin käyttöönotto nopeuttaa tilauksen käsittelyä ja sen kautta voit myös katsella vanhoja lomavarauksiasi sekä tarkistaa varaamasi loman tiedot sekä omat bonuksesi.

Kun sinulla on oma Bonus-tili ja teet varausta, järjestelmä tiedustelee sinulta, haluatko käyttää juuri nyt kertyneitä bonuksia hyväksesi. Mikäli hyväksyt tämän, varaus tulee maksaa heti. Mikäli säästät bonukset myöhempää käyttöä varten, voit valita maksatko varauksen heti vai vasta hotelliin tullessasi. Bonuksia ei kuitenkaan voi enää käyttää siinä vaiheessa.

Katso tästä liitteestä tarkemmat Bonus-järjestelmän ohjeet
Siirry tästä varaamoon ja rekisteröidy!