Vuosi 2019

Vuosi 2019 tuo taas uutta tullessaan!

Remontoimme päätalon hissiä

Kylpylähotelli Päiväkummussa aloitetaan päärakennuksen hissin modernisointityöt heti vuoden alussa 7.1.2019. Vanha hissimme uusitaan kauttaaltaan vastaamaan nykypäivän tarpeita. Hissin remontissa uusitaan hissin käyttöjärjestelmä nykyaikaiseen tekniikkaan, joka on sekä toimintavarmempi että myös turvallisempi käyttäjille. Lisäksi hissin korin sisustus uusitaan kokonaisuudessaan, jolloin hissimme muuttuu kertaheitolla näyttävän näköiseksi ja ulkoasultaan tälle vuosikymmenelle. Remontin aikana kylpylähotellimme on normaalisti käytössä, mutta kerrosten välillä pääsee kulkemaan ainoastaan portaita pitkin.
Yhteistyökumppanina toimii Espoon Hissi Oy, jolla on pitkät perinteet hissien asennus-, korjaus- ja huoltotöistä. Yritys jatkaa myös Päiväkummun kumppanina huoltosopimuksen merkeissä remontin jälkeenkin.
Uusittu hissi on jälleen käyttökunnossa 1.2.2019. Remontin aikana minimoimme asiakkaille koituvia häiriöitä ja mm. eniten melua aiheuttavat työt sijoitamme sellaiseen vuorokaudenaikaan, josta on asiakkaillemme vähiten haittaa.